Στα Cosmos Schools έχουμε ως στόχο να εμπνεύσουμε όσους επιθυμούν να μάθουν την ελληνική γλώσσα. Επιπλέον όμως θέλουμε να δώσουμε ένα κίνητρο και σε όσους μέχρι σήμερα δεν είχαν σκεφτεί να μάθουν ελληνικά.

 

Στα Cosmos Schools έχουμε δημιουργήσει προγράμματα σπουδών για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας ικανά να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό σπουδαστή. 

 

Κάντε τις διακοπές σας στην Ελλάδα. Γνωρίστε τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας και ταυτόχρονα μιλήστε ελληνικά. Μάθετε τη γλώσσα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, που είναι η μητέρα όλων των σύγχρονων γλωσσών του δυτικού πολιτισμού. Γνωρίστε την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό, έναν από τους αρχαιότερους του κόσμου. Μετατρέψτε την παραμονή σας στην Ελλάδα σε μία μοναδική εμπειρία.

 

Τα μαθήματα ελληνικών, οι τοποθεσίες όπου πραγματοποιούνται οι διδασκαλίες, οι φιλικοί καθηγητές, οι σπουδαστές από όλον τον κόσμο, και οι πολιτιστικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα παράλληλα με τα μαθήματα, μετατρέπουν την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε ένα διασκεδαστικό, ανεπανάληπτο ταξίδι.

 

Είναι χαρά μας να είμαστε οι οδηγοί σας στο ταξίδι αυτό. Οποιοδήποτε τμήμα κι αν επιλέξετε, θα μάθετε να επικοινωνείτε και να μιλάτε την ελληνική γλώσσα. Θα βελτιώσετε την γραμματική σας, θα επεκτείνετε το λεξιλόγιό σας, θα κατανοήσετε τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία και θα κάνετε φίλους από όλον τον κόσμο που έχουν την ίδια αγάπη για την Ελλάδα με εσάς.

 

Αν θέλετε να μάθετε και να μιλάτε και να γράφετε ελληνικά, στα Cosmos Schools μπορείτε να τα καταφέρετε!